Ελληνικά English Français
Σπίτια στη Σέριφο. Ενοικιαζόμενα σπίτια και διαμερίσματα στη Σέριφο.
Σπίτια Διακοπών

Βίλα Ιτιά II

H ITIA II βρίσκεται στο ιδιο συγκρότημα με την ΙΤΙΑ I. Είναι ένα πανέμορφο σπίτι, σε πλαγιά στην αρχή του δρόμου προς την Χώρα. Βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιόμετρα από το Λιμάνι και άλλο τόσο περίπου από την Χώρα. Ο εξωτερικός χώρος είναι όμορφος με ιδιωτικό μεγάλο κήπο και ιδιωτικό δρόμο που οδηγεί στο σπίτι, χώρο για στάθμευση αυτοκινήτου, υπάρχουν σκαλάκια και στενά δρομάκια που οδηγούν στο σπίτι. Η βίλα ΙΤΙΑ ΙΙ είναι 45m2, σε 2 επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει 4-5 άτομα.

Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται το καθιστικό με τήν τραπεζαρία, την πλήρως εξοπίσμενη κουζίνα, καθώς και ένα δωμάτιο με κουκέτα. Σε χαμηλότερο επίπεδο και κατεβαίνοντας τρία σκαλάκια οδηγείστε στην κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και ξεχωριστη είσοδο από το πλαι του σπιτιού που οδηγεί στον κήπο. Ανάμεσα στην κρεβατοκάμαρα και το καθιστικό βρίσκεται το μπάνιο. Η διακόσμηση του σπιτιού είναι κυκλαδίτικη με σημασία στην λεπτομέρεια και την απλότητα.

Εκείνο όμως που κάνει το σπίτι ξεχωριστό είναι οι μεγάλες βεράντες και στους δυο ορόφους με την ατελείωτη θέα στις παραλίες, στο Λιβάδι και στο πέλαγος.