Ελληνικά English Français
Ενοικιαζόμενη κατοικία στη Χώρα της Σερίφου, Πεζούλα ΙΙ
Σπίτια Διακοπών

Πεζούλα ΙΙ

Δίπατη κατοικία. Μπορεί να φιλοξενήσει από 4-6 άτομα. Στον κάτω όροφο υπάρχει ένα πολύ ευρύχωρο καθιστικό με χτιστούς καναπέδες, τραπεζαρία 6 ατόμων, άριστα εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο. Σκάλα οδηγεί στον πάνω όροφο όπου υπάρχουν 2 κρεβατοκάμαρες. Η μια με διπλό κρεβάτι και παραδοσιακή ντουλάπα και η άλλη με μονό κρεβάτι και συρταριέρα. Μπαλκονάκι μικρό έχουν και οι δυο κρεβατοκάμαρες. Ο χώρος είναι κλιματιζόμενος και η διακόσμηση χαρακτηρίζεται ως παραδοσιακή κυκλαδίτικη.

Δίνεται η δυνατότητα και για ενοικίαση ενός τρίτου αυτόνομου χώρου στο ισόγειο του σπιτιού που περιλαμβάνει σε έναν ενιαίο χώρο, κρεβάτι διπλό, κουζίνα εξοπλισμένη, τραπεζαρία δύο ατόμων και μπάνιο.

Τοποθεσία

Παραδοσιακές κατοικίες στην Κάτω Χώρα, σε απόσταση 4χιλιομέτρων από το Λιμάνι. Αφήνετε το αυτοκίνητο σε δημόσιο παρκινγκ και περπατάτε γύρω στα 100μ στον παραδοσιακό οικισμό της Κάτω Χώρας. Ο δρόμος είναι ήπιος, ελαφρά κατηφορικός και περιλαμβάνει δυο-τρία σκαλιά. Η γειτονιά είναι πολύ ήσυχη και στα 50μ κατεβαίνετε στην πλατεία της εκκλησίας της Ευαγγελίστριας (εάν έχετε παιδιά είναι ωραίος χώρος για παιχνίδι).